YRITYKSEN PERUSTAMINEN

Autamme yritystoiminnan eri vaiheissa, oli kyse sitten yrityksen perustamisesta, yritysmuodon muuttamisesta tai yritystoiminnan lopettamisesta. Usein pienimuotoista yritystoimintaa on aloitettu toiminimellä ja yritystoiminnan kasvaessa riskien ja verotuksen takia kannattaa harkita yritysmuodon muuttamista osakeyhtiöksi.  Autamme oikean yritysmuodon valinnassa, sparraamme liikeideassa ja liiketoimintasuunnitelmassa sekä huomioimaan eri yritysmuotojen väliset verotukselliset erot.  Teemme puolestasi tarvittavat paperityöt, rekisteröinnit ja sopimukset, mietimme vakuutukset ja mahdollisen rahoitustarpeen. Kartoitamme myös tarvittavat taloushallintopalvelut.

Tai onko yritystoiminnan lopettaminen ajankohtaista? Saat neuvoja sekä ratkaisuja siihen, mitä erilaiset menettelytavat käytännössä tarkoittavat. Lopettamiseen liittyvät asiakirjojen laadinnat, viranomaisilmoitukset sekä kirjanpidon lakisääteiset toimenpiteet hoituvat kaikki kauttamme.

Autamme yhtiön perustamisessa ja liiketoiminnan siirrossa Euroopan markkinoille, tarjoamme myös kaikki taloushallinnon palvelut globaalisti.

Lue lisää yhtiön perustamisesta

Onko suunnitelmissa liiketoiminnan aloittaminen tai siirtäminen Euroopan markkinoille, ota yhteyttä!