SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset sähköisen taloushallinnon palvelut. Sähköisen palvelun avulla taloushallinnon tehtävät voidaan muuttaa automatisoiduksi, mikä tehostaa toimintaa ja laskee kustannuksia. Esimerkiksi paperin käytön, päällekkäisen työn ja virheiden väheneminen tuovat säästöjä. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloushallintopalvelujen ulkoistamisen sujuvasti. Pyrimme pitämään mahdollisimman suuren osan kirjanpitoaineistosta sähköisenä.

Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito mahdollistavat tilitoimiston ja asiakasyrityksen mutkattoman työnjaon organisoinnin. Voit yrittäjänä keskittyä omaan liiketoimintaasi ja antaa asiantuntijoidemme hoitaa kirjanpito ja muu taloushallinto kustannustehokkaasti. Hoidamme myös yrityksesi verotilin tapahtumat ja tarvittavat virainomaisilmoitukset.

Sähköisiä palveluita voit käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Ohjelmistojen kautta lähetät myyntilaskut asiakkaille, vastaanotat ostolaskut ja voit myös maksaa ne suoraan ohjelman kautta käymättä verkkopankissa.

SÄHKÖISET JÄRJESTELMÄT

Käytössämme on suurimmat ja suosituimmat järjestelmät Procountor, Netvisor ja Merit Aktiva. Muita käyttämiämme järjestelmiä ovat esimerkiksi Fivaldi, Adminet ja Netbaron. Järjestelmää suositeltaessa mietimme aina, millainen ratkaisu palvelee sinun asiakasyritystä ja toimintamalleja parhaalla mahdollisella tavalla. Taloushallinnonärjestelmät on tehty tukemaan ja yksinkertaistamaan taloushallinnon prosesseja, ja huolellisella käyttöönottokoulutuksella varmistamme, että tehokas käyttö on myös yrittäjän puolelta mahdollista.

Kuittirumbaa helpottamaaan käytämme eTaskua.”eTasku on nykyaikainen tapa toimittaa KAIKKI kirjanpitoon liittyvä aineisto nopeasti ja suojatusti kirjanpitäjällesi. Myös kirjanpitäjälläsi on mahdollisuus toimittaa kaikki dokumentit sinulle eTaskun välityksellä tietosuoja-asetuksien mukaisesti.
Saat eTaskun mobiilisovelluksen helposti käyttöösi lataamalla sen puhelimesi omasta sovelluskaupasta. Tämän jälkeen saat lisättyä kuitit ja matkalaskut kirjanpitäjäsi nähtäville samoin tein! Nappaa vain kuva kuitista, täytä tarvittavat tiedot ylös ja tallenna. Tämän jälkeen kuitti onkin jo tilitoimistosi nähtävillä ja voit heittää kuitin vaikkapa suoraan roskiin. Voit siis heittää samalla myös hyvästit kuittien kaivelemiselle taskujen ja lompakon pohjalta kuun lopussa!

Saat testata eTaskua ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia kuukauden ajan. Sen jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa eTaskun käyttöä. Testijakson jälkeen eTaskun hinnoittelu on alkaen 5,90 €/kk +24% ALV. Tutustu eTaskuun ja hinnoitteluun tarkemmin. 

HYÖDYT

Yrityksen taloushallintoon kuuluu monia tärkeitä tehtäviä; laskutus, laskujen maksu, tilausten lähetys, palkanlaskenta, kirjanpito, työnantaja- ja veroilmoitusten laadinta ja paljon muuta. Osaavissa käsissä sähköinen taloushallinto onkin ennen kaikkea tehokas johtamisväline. Sen kautta yrityksen johto voi varsinaisten taloustietojen lisäksi seurata ajantasaisesti esim. tuottoja ja kuluja asiakkaittain, tuotteittain ja kustannuspaikoittain tai myynnin tehokkuutta.

Yritykset ovat erilaisia, joten räätälöimme jokaisen asiakkaamme palvelupaketin yksilöllisesti. Sähköisten taloushallinnon työvälineiden avulla on mahdollista rakentaa laajoja kokonaisuuksia tehokkailla ominaisuuksilla varustettuina, palvelemaan jokaisen asiakkaan tarpeita.

Teemme kirjanpitoa myös perinteisellä mallilla, jolloin asiakkaamme toimittavat paperiset tositteet ja tiliotteet meille. Kirjanpito laaditaan näiden tositteiden pohjalta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!