TILITOIMISTOPALVELUT

Tarjoamme kaikki tarvittavat tilitoimistopalvelut yritystoimintasi tueksi. Räätälöimme palvelumme aina yrityksen tarpeita vastaavaksi kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta, kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Laadukas yrityksen kirjanpito hoidetaan hyvällä dokumentoinnilla ja tapahtumat kirjataan tarkkuudella. Yrittäjää opastetaan toimimaan oikein, jotta kirjanpitoa voidaan toteuttaa huolellisesti ja näin toimimalla vähennetään mahdollisesta verotarkastuksesta aiheutuvaa veroriskiä. Taloushallinnon ulkoistaminen säästää yrittäjän aikaa ja vähentää riskejä. Hoidamme perinteiset rutiinitehtävät, kuten kirjanpidon, laskutuksen ja palkanlaskennan, tai kaikki yrityksen talouteen liittyvät tehtävät, kuten sisäisen laskennan palvelut ja raportoinnin.

Kirjanpito

Teemme kuukausittaisen kirjanpidon joko sähköisenä tai paperisena. Kirjanpito-palveluun kuuluu kuukausittainen kirjanpito, viranomaisilmoitukset, raportit sekä tilinpäätös ja veroilmoitus. Toimitamme kuukausittain päivä- ja pääkirjan sekä tuloslaskelman ja taseen. Palvelumme räätälöidään aina asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti, ja varmistamme sen, että palvelupakettiisi kuuluvat liiketoimintaasi tukevat palvelut.

Virainomaisilmoitukset

Yritystoiminnasta seuraa ilmoitusvelvoitteita kuukausi-, neljännesvuosi- ja vuosikohtaisesti. Tällaisia ilmoituksia ovat kausiveroilmoitus, eläkevakuutusilmoitus ja palkkojen vuosi-ilmoitus. Suurin osa pakollisista, säännöllisesti tehtävistä ilmoituksista voidaan toimittaa sähköisesti, huolehdimme puolestasi ilmoituksista.

Tilinpäätös

Tilinpäätös on yhteenveto tilikauden aikaisesta kirjanpidosta ja yrityksen tilasta tilikauden päättyessä. Tilinpäätöstä koskevat tiukat muotovaatimukset, joiden tarkoituksena on turvata tilinpäätöksen tietojen luotettavuus. Tilinpäätöksen laatijalla ja sen allekirjoittajilla on vastuu siitä, että tilinpäätöksessä esitetyt tiedot ovat riittävät ja oikeat. Tilinpäätöksen tulee olla yrityksen johtokunnan hyväksymä, ja hyväksynnän jälkeen se tulee päivätä ja allekirjoittaa.

Palkanlaskenta

Hoidamme palkkahallinnon kokonaisuudessaan tai voimme auttaa vain viranomaisilmoituksissa ja palkkahallintoon sekä työsuhdeasioihin liittyvissä kysymyksissä. Palkkahallinnon ulkoistaminen kannattaa, koska palkanlaskenta tulee suorittaa aina ajallaan, oikean suuruisena sekä kaikkien lakien ja määräysten mukaisesti. Jotta palkkojen hallinta sujuu jouhevasti, vaatii se tekijöiltä suurta ammattitaitoa ja aikaa.

Myyntireskontra

Myyntireskontran hoito kannattaa jättää asiantuntijan hoidettavaksi. Tehokkaan myyntireskontran ansiosta yrityksen maksunvalvonta ja laskujen perintä on helpompaa ja nopeampaa. Huolehdimme myös laskujen siirrot perintäyhtiölle tarvittaessa.

Ostoreskontra

Huolehdimme myös maksuliikenteestä. Jos haluat tehostaa toimintaasi ja keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen, ostolaskujen käsittely kannattaa antaa asiantuntijoiden hoidettavaksi. Tallennamme laskut yrityksen ostoreskontraan, josta maksamme ne asiakkaan hyväksynnän jälkeen. Suoritamme nämä tehtävät joko perinteisesti tai kokonaan sähköisesti.

Talousjohtopalvelut

Jos haluat tehostaa toimintaasi ja keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen, ostolaskujen käsittely kannattaa antaa tehokkaan taloushallinnon kumppanin hoidettavaksi. Talousjohtopalvelumme tarjoaa neuvoa ja tukea talousprosessien osalta aina suunnittelusta budjetointiin, raportointiin sekä seurantaan asti.

Veroneuvonta

Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöverotus (luovutusvoitot, pääomatuloverotus), arvonlisäverotus, tuloverotus, palkanlaskentaan ja yrityskauppoihin liittyvät kysymykset sekä lahja- ja perintöverotus.

Virtuaalivaluttojen kirjanpito

Kryptovaluutat ovat tulleet jäädäkseen ja kirjanpitolain mukaan myös kryptovaluuttana tehdyt liiketapahtumat kirjataan kirjanpitoon. Taloushallinnon asiantuntijamme osaavat käsitellä kryptovaluuttaa Suomen kirjanpitolain mukaisesti.

Palveluihimme kuuluu myös:

  • Konsernintilinpäätökset ja välitilinpäätökset
  • Rästikirjanpito
  • Sähköinen taloushallinto
  • Controller-palvelu
  • Tilintarkastuspalvelut
  • Taloushallinnon konsultointi, voiton- ja osingonjaon suunnittelu
  • Liiketoiminnan suunnittelu ja päätöksen teossa avustaminen
  • Yrityksen omistajien henkilökohtaiset veroilmoitukset Suomessa ja ulkomailla
  • Lakiasiainpalvelut

Meillä on myös erityinen asiantuntemus kansanvälisissä arvonlisäveroasioissa; dropshipping, arvonlisäveron erityisjärjestelmä sekä eri maiden lakien tuntemus.

Kaikkiin palveluihimme kuuluu olennaisena osana ammattilaistemme suorittama henkilökohtainen taloushallinnon palvelu, sinun ja yrityksesi parhaaksi. Palevelumme kattavat sekä perinteisen kirjanpidon että sähköisen taloushallinnon. Tarjoamme kaikki taloushallinnon palvelut Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Englannissa.