Asiakkaaksi

Meille asiakkaaksi tuleminen on helppoa ja vaivatonta, ja on kaiken lisäksi maksutonta asiakasyritykselle.

Tilitoimiston vaihtaminen ei ole hankalaa, vaikka niin usein ajatellaan. Toimimme asiakaslähtöisesti ja huolehdimme siitä, että yrittäjänä pääset mahdollisimman helpolla. Voit vaihtaa tilitoimistoa, vaikka kesken tilikauden ilman, että se aiheuttaa mitään ongelmia. Joudut vain pitämään kirjanpitäjääsi hieman normaalia tiuhemmin yhteyttä, kuin aiemmin.

Prosessimme kulkee seuraavasti:

  1. Tarvitsemme allekirjoituksesi ainoastaan toimeksiantosopimukseen sekä vanhan tilitoimiston irtisanomisilmoitukseen. Tästä eteenpäin me vastaamme kaikesta.
  2. Hoidamme vanhan tilitoimiston irtisanomisen puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia tästä.
  3. Vastaamme siitä, että yrityksesi aikaisemmat kirjanpitomateriaalit tulevat toimitetuksi meille. Hoidamme kaiken yhteydenpidon aikaisempaan tilitoimistoosi.
  4. Nimeämme yrityksellesi henkilökohtaisen kirjanpitäjän, ja käymme kanssasi läpi liiketoiminnan keskeiset asiat – ilman lisäkustannuksia.
  5. Perustamme yhtiösi tiedot kirjanpitojärjestelmiin ja asiakashallintaan, hoidamme pankkisi kanssa yhteyksien avaamisen, vertailutietojen syötön järjestelmään ja koulutamme Teidät käyttämään järjestelmää.
  6. Alamme hoitamaan yrityksesi taloushallintoa panostaen asiakaspalveluun ja asiantuntemukseen tuoden samalla lisäarvoa yrityksesi toiminnalle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!