RÄSTIKIRJANPITO

Kirjanpitolain mukaan kirjanpitovelvollisia ovat kaikki yritykset ja yrityksen johto on vastuussa kirjanpidon järjestämisestä. Kirjanpidon pitää antaa oikea kuva yrityksen toiminnasta. Lain mukaisen kirjanpidon laiminlyönti  voi johtaa lopulta ongelmiin.

Onko yrityksesi kirjanpito tekemättä?

Rästiksi kirjanpito muuttuu silloin, kun se ei ole enää ajantasalla eli ilmoitukset lähtevät myöhässä tai niitä ole tehty laisinkaan. Rästiin jäänyt kirjanpito onkin syytä hoitaa kuntoon viimeistään silloin, kun verottaja lähettää arvioverotusilmoituksen.

Kokeneet ammattilaisemme tekevät sunnitelman ja aikataulun kirjanpidon ajantasaistamiseksi. Materiaalin saatuamme tarkastamme rästityön laajuuden, ja keskustelemme kanssasi toimenpiteistä, joita kirjanpidon ajantasaiseksi tekeminen vaatii. Rästikirjanpito tehdään tuntityönä sopimuksen mukaan. Annamme hinta-arvion nähtyämme materiaalin. Rästitapauksissa ota pikaisesti yhteyttä meihin, jotta kirjanpito saadaan taas ajantasalle.

Kirjanpidon aloittamista varten toimitat meille kaiken materiaalin joka sinulta löytyy, ja tämän lisäksi tarvitsemme tiliotteet ja puuttuvista tositteista hankitaan kopiot . Näillä päästään jo pitkälle.