Yritys

Olemme kansainvälinen kirjanpitopalveluita sekä yritys- ja verotusneuvontapalveluita tarjoava yritys. Autamme yrityksiä Euroopan markkinoilla liiketoiminnan aloittamisessa. Yrityksen vahvuutena on asiantuntijatason osaaminen näiden maiden verotusjärjestelmään, kirjanpitoon, virallisiin vaatimuksiin sekä lainsäädäntöön liittyvissä asioissa.

ProAccountingin perusajatus on laadukas palvelu ja vuosien tuoma asiantuntemus myös kansainvälisesti. Haluamme olla erilainen tilitoimisto, joka on aikaansa edellä, taloushallinnon ammattilainen, joka tuntee asiakkaansa, ja yhteistyökumppani joka kertoo asiat asiakkaalle ennen kuin asiakas ehtii kysyä.

Meille tärkein asia on asiakkaan menestyminen, sitä kautta myös mekin menestymme. Jokainen asiakas, niin pieni kuin suuri yritys, on yhtä tärkeä. Siksi panostamme henkilökunnan koulutukseen, ammattitaitoisiin työntekijöihin ja laadukkaisiin työvälineisiin sekä ohjelmiin.

Henkilökohtainen palvelu

Haluamme olla lähellä asiakasta, henkilökohtaisella palvelulla. Meidän asiakkaillamme on aina henkilökohtainen kirjanpitäjä joka hoitaa yrityksen asiat kokonaisuudessaan. Siksi tunnemme asiakkaamme ja hänen toimintatapansa, ja pystymme palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme myös auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintaansa. Yrityksemme johto on samalla lailla tavoitettavissa ja mukana päivittäisessä työssä kuin kirjanpitäjämmekin, liiketoimintakonsulttimme ja yhtä helposti lähestyttävissä.  Palvelemme asiakkaitamme suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi, englanniksi ja viroksi. Ota yhteyttä!

Noudatamme toiminnassamme Taloushallintoliiton TAL2018 sopimusehtoja ja Viron voimassaolevaa lainsäädäntöä.