SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset sähköisen taloushallinnon palvelut. Sähköisen palvelun avulla taloushallinnon tehtävät voidaan muuttaa automatisoiduksi, mikä tehostaa toimintaa ja laskee kustannuksia. Esimerkiksi paperin käytön, päällekkäisen työn ja virheiden väheneminen tuovat säästöjä. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloushallintopalvelujen ulkoistamisen sujuvasti. Pyrimme pitämään mahdollisimman suuren osan kirjanpitoaineistosta sähköisenä.

Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito mahdollistavat tilitoimiston ja asiakasyrityksen mutkattoman työnjaon organisoinnin. Voit yrittäjänä keskittyä omaan liiketoimintaasi ja antaa asiantuntijoidemme hoitaa kirjanpito ja muu taloushallinto kustannustehokkaasti. Hoidamme myös yrityksesi verotilin tapahtumat ja tarvittavat virainomaisilmoitukset.

Sähköisiä palveluita voit käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Ohjelmistojen kautta lähetät myyntilaskut asiakkaille, vastaanotat ostolaskut ja voit myös maksaa ne suoraan ohjelman kautta käymättä verkkopankissa.

Teemme kirjanpitoa myös perinteisellä mallilla, jolloin asiakkaamme toimittavat paperiset tositteet ja tiliotteet meille. Kirjanpito laaditaan näiden tositteiden pohjalta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!