Taloushallinnon harjoittelija

Haemme taloushallinnon harjoittelijaa Helsingin toimipisteellemme. ProAccounting on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti toimiva kansainvälinen täyden palvelun tilitoimisto. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Tällä hetkellä toimimme Suomessa ja Baltiassa. Harjoittelijana pääset perehtymään laaja-alaisesti kirjanpidon, myynti- ja ostoreskontran ja palkanlaskennan eri työtehtäviin alan ammattilaisten kanssa. 

Työnkuva

Työtehtäviin kuuluvat mm. kuukausikirjanpito, yritysten myynti- ja ostoreskontran hoito, palkanlaskenta, vuosi-ilmoitukset, sekä henkilöstöhallintoon liittyvät muut asiat.

Harjoittelun aikana pääset analysoimaan kirjanpitodataa ja kirjanpitoon menevää aineistoa sekä tekemään erilaisia selvitystöitä ja täsmäyttämisiä. Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus tutustua monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueisiin.

Etsimämme henkilö on

Vastuullinen, tarkka, aktiivinen, ja huumorintajuinen sekä omaa positiivisen asenteen työntekoa kohtaan. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja aitoa halua oppia. Sinulla on takanasi jo joitain taloushallinnon opintoja ja viihdyt tarkkuutta vaativissa tehtävissä.

Eduksi katsomme

  • Taloushallinnon sähköisten järjestelmien osaamisen (Procountor, Netvisor)
  • Kiinnostuksen kansainväliseen liiketoimintaan
  • Hyvät tietotekniset taidot

Toivomme sinulta

  • Kirjanpidon perusteiden osaamisen
  • Palkanlaskennan perusteiden osaamisen
  • Pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja numerotarkkuutta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa

Meillä pääset tekemään harjoittelusi avuliaan, innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin ohjauksessa ja muodostamaan kokonaiskuvan taloushallinnon prosesseista. Sinua odottavat modernit työtilat keskeisellä sijainnilla ja parhaat työkaverit.

Harjoittelu alkaisi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään syyskuun lopussa, ja kestäisi minimissään muutaman kuukauden. Harjoitteluajan palkka sovitaan harjoittelijan mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@proaccounting.fi. Lisätietoja tehtävästä Mira Luukkanen +358 451 640 017